Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua.....

Di ChocoQaseh, kami menyediakan pelbagai jenis coklat dengan bentuk, rupa dan rasa yang sungguh sedap setanding dengan yang ada dipasaran .....sesuai dijadikan hadiah @ cenderamata untuk semua majlis sama ada perkahwinan, pertunangan, cukur jambul, hari jadi, hadiah untuk yang tersayang dan diri sendiri....Semua coklat dibuat secara Handmade dirumah dan semestinya HALAL tanpa was-was....So apa tunggu lagi buatlah tempahan coklat anda sekarang.........

Prosedur Tempahan

  • TEMPAHAN KECIL-KECILAN MESTI DIBUAT SEMINGGU ATAU 3 HARI LEBIH AWAL.
  • TEMPAHAN 200PCS KEATAS MESTI DIBUAT  1-2 BULAN LEBIH AWAL. SEMUA TEMPAHAN BOLEH DIBUAT MELALUI EMAIL: sue82_aquag@yahoo.com / SMS KE NO. 019-3043081.
  • TEMPAHAN HANYA DIAMBIL KIRA SELEPAS BAYARAN DEPOSIT TELAH DIBUAT.  PEMBAYARAN DEPOSIT BOLEH DIBUAT SEMASA TEMPAHAN ATAU SEBULAN SEBELUM TARIKH COLLECT (BAGI ORDER BANYAK) DAN ATLEAST SEMINGGU SEBELUM COLLECT BAGI TEMPAHAN KECIL-KECILAN SEPERTI GIFT SET.
  • TERMA PEMBAYARAN ADALAH 'PAY IN ADVANCE' BERMAKSUD PELANGGAN HENDAKLAH MEMBAYAR KESELURUHAN HARGA TEMPAHAN SEBELUM PENGHANTARAN DIBUAT. KEPADA YANG INGIN MEMBUAT 'SELF-COLLECT', 50% BAYARAN PENDAHULUAN DIPERLUKAN MANAKALA BAKINYA DIBAYAR SEMASA MENGAMBIL TEMPAHAN.
  • BAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI AKAUN MAYBANK: 162478055713 (SUZIANA BINTI MOHAMED SHARIFF). PEMBAYARAN YANG TELAH DIBUAT HENDAKLAH DIMAKLUMKAN KEPADA SAYA.
  • HARGA COKLAT YANG TERTERA DALAM BLOG INI, TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN. PENGHANTARAN HANYA DIBUAT MENGGUNAKAN POS LAJU ATAU COURIER SERVICE DIMANA KOS DITANGGUNG OLEH PELANGGAN.
  • 'FREE DELIVERY' HANYA UNTUK KAWASAN SALAK TINGGI, SEPANG DAN  PUTRAJAYA (HARI BEKERJA  SAHAJA) SERTA KAWASAN BERHAMPIRAN . PENGHANTARAN "DOOR TO DOOR" UNTUK AREA KUALA LUMPUR DAN SELANGOR BOLEH DIURUSKAN TETAPI KOS PENGANGKUTAN DITANGGUNG OLEH ANDA. (SELEPAS WAKTU BEKERJA DAN CUTI HUJUNG MINGGU SAHAJA)
  • SILA EMAIL @ SMSKAN BUTIRAN TRANSAKSI PEMBAYARAN YANG TELAH DIBUAT BESERTA :
*NAMA  
*TARIKH 
*WAKTU TRANSAKSI PEMBAYARAN 
*JUMLAH PEMBAYARAN
*KUANTITI DAN JENIS COKLAT
*ALAMAT PENGHANTARAN
*NO. TELEFON

Kos Penghantaran Pos
Sabah dan Serawak
RM48 utk 0 - 5 kg pertama
*Tambahan RM3 utk setiap penambahan kilo


 Seluruh Semenanjung Malaysia
RM15 utk 0 - 5 kg pertama
*Tambahan RM2 utk setiap penambahan kilo

PERHATIAN!!!!!
Chocoqaseh tidak akan menanggung apa2 risiko semasa coklat dihantar melalui pos @ courier service kerana semasa penghantaran dibuat coklat berada dalam keadaan baik...terima kasih.